Atlantis

Atlantis is een KWPN-er, 19 jaar oud en een ruin. Het is een lief, aanhankelijk paard en hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Atlantis merkt snel hoe iemand zich voelt en kan goed helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen van kinderen/ jongeren. Ook ‘spiegelt’ hij heel duidelijk. Hij is gek op alles wat eetbaar is en soms een tikkeltje eigenwijs.  
Ik heb Atlantis sinds de zomer van 2014 en hij geeft mij elke dag het geluksgevoel. Hij staat met ons andere paard op pensionstal Hammers.

Wies

Wende

Beiden zijn merries, shetlanders en ook 19 jaar oud. Het zijn dikke vriendinnetjes en in de omgang zijn ze lief, voorzichtig en nieuwsgierig. Wij hebben ze gekregen toen zij een half jaar oud waren. Wies is een vos (bruin met lichte manen). Wende is een schimmel en in het begin was zij helemaal zwart.

Wies en Wende vinden het allebei heerlijk om vertroeteld te worden en zij kunnen zich helemaal ‘overgeven’ wanneer zij geaaid of geborsteld worden. Ook zij kunnen goed helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Wies en Wende staan bij ons thuis en zorgen voor veel gezelligheid.

"Paarden maken je krachtig"